Ahad, Mac 13

ANTARA TESTIMONI MAAJUN ANGGUN BISTARI (MAB)

Dulu, lepas pantang, saya merancang dgn Yasmin, tapi sempat 2 bulan jer. pastu, tak rasi ngan badan-muntah2+pening+cirit birit. Then, saya switch to MAB. Saya HANYA makan MAB-tak dicampur langsung dgn pil perancang lain, Alhamdulillah, mmg 'selamat'@ tiada pertambahan anak lg.hehe. itu yg penting.
Saya amik MAB utk merancang.
tapi byk pulak benefit lain yg saya dapat antaranya:-

1. Murah compare ngan pil perancang lain (yasmin etc).
2. Saya tak perlu susah hati akan gemuk sbb MAB mmg TIDAK mengemukkan (berat saya maintain-52kg tinggi 164cm), oklah tu kot. :-)
2. Breast firm & terletak & baru mlm td hubby tegur cakap breast makin besar n padat!(hehe..best2)-oh, saya xde mkn ubt lain yer.
3. Saya jarang penat.
4. Tido mlm mmg lena, kalu dulu, sikit2 terjaga.
5. Time 'bersama' mmg besh.(upps!!) & saya sgt aktif!(upps!!)-hubby suka. sampai dia yang suruh saya continue makan mab.hubby siap panggil saya ratu jamu.hahaha
6. kawan2 opis nampak perubahan saya, saya tak pandai promote so saya bg diorang cuba then diorang mmg rasa sendiri kebaikan mab, pastu secara automatik, tiap2 bulan saya jadi supplier. hehe....

kesimpulan: MAB mmg BEST!!
Akak, sori yer..terpanjang pulak...:-) "

Hahahahha ..
Antara testimoni yg betul2 berpuashati dengan Maajun Anggun Bistari (MAB) ni.

Tersuka tanpa sengaja, tanpa sengaja jugak dah jadi pengedar MAB.

Korang masih lagi ragu²...???
Jangan fikir lama²
Jom WhatsApp 013-3092918 sekarang .
Saya guide anda cara makan yg betul.

Tiada ulasan:

LinkWithin

Blog Widget by LinkWithin