Sabtu, Mac 12

~TINDAKBALAS MAAJUN ANGGUN BISTARI ~


Apabila anda mengambil MAB, ianya akan bertindak merawat penyakit terlebih dahulu. proses ini dinamakan tindakbalas awal.
MAB akan bertindak membetulkan sistem dalam badan supaya ianya berfungsi dengan baik. Bahagian yang akan berlaku proses rawatan adalah seperti pada bahagian peranakan/mencairkan lemak/kolestrol/toksin dalam darah. apa yang MAB buat adalah ia akan mencairkan darah period lama, nifas lama yang tidak keluar habis semasa tempoh berperiod/berpantang (bagi yang bersalin).
Darah ini biasanya berwarna hitam/coklat. Banyaknya darah yang keluar adalah bergantung kepada tahap kesihatan masing-masing. Jika anda sudah lama tidak berperiod/period pendek bermakna banyaklah darah kotor yang disimpan dalam peranakan tersebut.
Pada peringkat ini,anda akan didatangi kekerapan period yang tidak menentu kerana MAB sedang merawat peranakan anda.

Selepas selesai tempoh itu, anda akan melalui peringkat keserasian dengan MAB.
Pada tahap ini, period akan kembali normal, maksudnya apabila habis saja 21 biji, besoknya period akan datang. Pada tahap ini, MAB sudah serasi dengan anda kerana proses rawatan sudah selesai..

Selain dari darah kotor seperti di atas, lemak/kolestrol/toksin dalam badan/darah akan dipecahkan dan dibuang bersama najis air besar. Pada masa ini anda akan mengalami kekerapan membuang air besar dan melepaskan angin (kentut)
Darah period yang lama ini seharusnya dikeluarkan kerana ianya memberi implikasi kepada anda dalam jangka masa panjang. Antara risikonya ialah terdedah kepada fibroid/cyst/barah pangkal rahim. Jika darah lama ini dapat dikeluarkan insyaAllah risiko kepada penyakit tersebut adalah rendah. Dengan kata lain, MAB adalah satu ikhtiar utk mengelakkan kemunculan penyakit tersebut. 

MENCEGAH ADALAH LEBIH BAIK DARIPADA MENGUBATI 

Tindakbalas Awal :
1. Sakit pinggang untuk melancarkan saluran darah
2. Tempoh/kuantiti haid yang tidak menentu atau 
3. Darah haid berwarna hitam bagi mereka yang menggunakan implant sebelum ini. Ini adalah antara tindakbalas awal/simptom akibat menggunakan Maajun Anggun Bistari dan tempohnya berbeza setiap individu di antara 1-6 bulan.

Walau apapun adalah dinasihatkan terus mengamalkan makan Maajun Anggun Bistari untuk lebih mujarab supaya kembali normal kesihatan badan anda.

Kami sedia membantu anda utk “menjadi wanita sejati”. 
Wsapp sy 013-3092918 (Sue)

Tiada ulasan:

LinkWithin

Blog Widget by LinkWithin