Khamis, September 20

Krup Krapp Krup Krapppp

TEMPAHAN UTK BULAN OCT DAN NOV DIBUKA...!!!

Berita gembira buat pasangan pengantin yang tengah pening nak cari doorgift yang sukar @ jarang2 ditemui dengan harga yang 
MURAH 

http://www.wasap.my/60134111191



Selasa, September 18

TENGAH CARI DOORGIFT KE TU..???

Morning guyssss ...
terutama buat bakal2 pengantin @ sape2 yg tengah duk pening cari doorgift tu .

Pening duk fikir nk isi apa dlm goodies bag utk tetamu.
Alaaaa, tak pyh pening2 dah , Bihun Cinta akak kan ada.

Senang tau sbb akak dh siap pek sebiji2. Korang blh terus isi dlm goodies bag je.

Tempahan utk bulan 10 dan 11 dh dibuka tau. Mai cepat2 sblm kuota penuh . ;-)

WhatsApp tau
0134111191

Khamis, Mac 17

Jatuh Cinta Dengan Bihun Cinta ..??

Kalau dulu, zaman sebelum doorgift ni berleluasa, bunga telur dihadiahkan sebagai tanda kesuburan untuk bakal pengantin.
Kanak-kanak pula diberikan gula-gula.
Tapi, ada la rasa hampakan bila mereka yang terima telur ni, nak juga makan pada saat tu, tak sempat tunggu balik dah,  pilih pulak untuk kupas kulit telur itu merata-rata.
Bersepah tauuuuu .. Cacat pemandangan majlis .

Sekarang pulak,  majoriti dah ubah dari budaya bagi telur dan gula-gula ini pada sesuatu yang berlainan dan sukar ditemui.

Ni ada Tips berguna untuk para pengantin, jika anda dan pasangan memilih untuk memberikan makanan cuba berikan sesuatu yang tahan lama dan kering. Sebagai contoh, kerepek, coklat dan bahulu.

Kalau rasa nak kan makanan yg sukar atau jarang² ditemui mai la order #BihunCinta a.k.a #BihunMadu ni ..
Ahaaakkksssss .
Pasti tetamu teringat² majlis korang bila dah jatuh cinta ngan kelazatan, kerangupan dan kegebuan Bihun Cinta ni,  tau takkk !!!

So, apa tunggu lagiiiii, jom TEMPAH SEKARANG !!
INBOX @ WSAPP 013-4111191


LinkWithin

Blog Widget by LinkWithin